Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için okulumuzda program düzenlendi. Öğrencilerin katılımıyla hazırlanan program 18 Mart 2024 Pazartesi günü gerçekleşti.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası ile 13 Ekim Dünya Afet Riskinin Azaltılması Günü faaliyetleri kapsamında eğitim ve tatbikat gerçekleştirildi. 1 dakikalık siren sesiyle beraber çök-kapan-tutun hareketi uygulanarak siren bitimi ile bina tahliye planına uygun olarak tahliye gerçekleştirildi. Okulumuz personelleri ve öğrencilerine afet farkındalığı oluşturuldu.

Mrt

ÇEDES projesi Mart ayı "Vatanseverlik" konusu  kapsamında pano hazırlandı.

Mrt

ÇEDES projesi kapsamında Hoşgeldin Ramazan yazısı okul giriş kolidorumuza asıldı. Askıda ibadet köşesi ile öğrenciler Ramazan ayının güzelliklerini yaşamaya teşvik edildi.

Mrt

Şubat ayında,Çedes projesi kapsamında öğrenciler eğitim gördükleri atölyeleri sabırla temizleyip, düzenledi.

Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Kahvaltı Programı düzenlendi.

Ock

Mehmet Cadıl Sağlıklı  Hayat Merkezi görevlilerinden Diyetisyen Serap GÜNEŞ tarafından Obezite ve Sağlıklı Beslenme hakkında , Dr. Şeymanur AKSOY ŞAHAN tarafından Verem Haftası nedeniyle verem hastalığı ile ilgili bilgilendirme semineri verilmiştir. Kendilerine okul idaresi adına teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığımız 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem etkinlikleri kapsamında okulumuz son haftasında öğreniclerimiz kadar öğretmenlerimiz de eğlendi. Öğretmenlerimize güzel etkinlikleri için teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığımız 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem etkinlikleri kapsamında okulumuz son haftasında çeşitli oyunlar ve etkinlikler ile öğrencilerin 1 hafta boyunca eğlenceli ve değerli vakitler geçirmesi sağlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Ock

BESTE(BURDUR ETKİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TAMAMLAYICI EĞİTİM PROJESİ ) Kapsamında okulumuz 9. sınıflarımızla beraber patlamış mısır etkinliği yapılmıştır. emeği geçen idareci ,öğretmen  ve öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz

Ock

Bucak Emniyet Müdürlüğü Trafik Bölge Amirliğinden görevli polisler 9. ve 10. sınıf Öğrencilerimize 8-9-15- ve 16 Ocak Tarihlerinde Trafik Kuralları , Güvenli motor ve Kask kullanımı hakkında bilgi verdiler. Kendilerine okul idaresi adına teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzun iç mekanları Türk İslam Büyüklerinin panolarıyla ve öğrencilerin kitaplara daha kolay ulaşabilmesi ve zamanlarını daha kaliteli değerlendirebilmesi için OKU kitaplığı ile zenginleştirildi.

Ara

Bucak Halk Kütüphanesine okulumuz Motor Alanı öğrencileri ile Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Şahin YILDIRIM, okul Müdür Yardımcıları Ahmet İŞLER, Harun GÜNGÖR ve okul Müdürü Ayşe YILDIRAN BESTE Projesi kapsamında ziyaret etiler. Öğrencilerimiz Kütüphane ile ilgili bilgi aldılar, abone olmayanlar kütüphaneye abone oldular. Bize ve öğrencilerimize bilgi veren, aydınlatan Halk Kütüphanesi görevlilerine çok teşekkür ederiz.

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı karne törenine katılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü sayın Recep YILDIZ, etkinliklerimize sponsor olan kıymetli büğümüz Süleyman ÇALIŞKAN'a Plaket takdim etmiştir. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü sayın Recep YILDIZ'a ve değerli katkılarından dolayı Sponsorumuz Süleyman Çalışkan'a çok teşekkür ederiz.

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı sene sonu karne töreni etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimize ve okulumuz personeline ekmek arası kıyma ve ayran ikramı yapılmıştır. Katılımlarından dolayı Okul Aile Birliği başkanımıza ve üyelerimize teşekkür ederiz.