Nis

Okulumuzda görev yaparken Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde şube müdürü olarak göreve başlayan arkadaşımız Selim Can ziyaret edildi. Yeni görevinin hem kendisi için hem de milli eğitim camiasi için hayırlı ve başarılı olmasını dileriz.

Nis

“Ben Her Yerde Varım” Projesi kapsamında  Sanayi Kooperatif başkanımız Kemal Kasap'ı öğrencilerimizle bayram ziyareti gerçekleştirildi.

Nis

“Ben Her Yerde Varım” Projesi kapsamında Ramazan ayı içerisinde fitre ve zekat etkinliği gerçekleştirildi.

Nis

“Ben Her Yerde Varım” Projesi kapsamında Saç Bakım ve Güzellik alan öğretmeni Ayşegül Aksoy ve Metal Teknolojileri alan öğretmeni Muhammet Damarcan güzellik sınıfı öğrencilerimiz ile atölyeyi düzenledi. Atölyede asma kat merdiveni kesilerek ortam genişletildi.Daha sonra öğrencilerimiz ile atölye temizlenerek uygulamalı ders işlenebilecek hale getirildi.

Nis

Suçla mücadelede alınacak önleyici tedbirler ile ilgili vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin önüne geçmek, öğrenci ve gençlerimizi terör örgütlerinden korumak  maksatlı bilgilendirme faaliyetleri

Mrt

Bakan Tekin, toplantıda yaptığı konuşmada, Millî Eğitim Bakanı olarak göreve başladığı günden itibaren illeri ziyaret ettiğini, gittikleri yerde ilin eğitim öğretim altyapısı ve bütün problemlerini masaya yatırıp çözüm üretmeye çaba gösterdiklerini söyledi.   İllerdeki yetkililerinin kendilerine ilettiği eksiklikleri ve ihtiyaçları çalışarak kentlere geldiklerine işaret eden Bakan Tekin, yerinde gerçek durumu da görerek kararlar aldıklarını aktardı.   Toplantı sonunda İl Milli Eğitim Müdürümüz Muhammed ÖZDEMİRCİ Milli Eğitim Bakanı Yusuf TEKİN'e yöremize özgü kabak kemane hediye etti.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için okulumuzda program düzenlendi. Öğrencilerin katılımıyla hazırlanan program 18 Mart 2024 Pazartesi günü gerçekleşti.

Mrt

01-07 Mart Deprem Haftası ile 13 Ekim Dünya Afet Riskinin Azaltılması Günü faaliyetleri kapsamında eğitim ve tatbikat gerçekleştirildi. 1 dakikalık siren sesiyle beraber çök-kapan-tutun hareketi uygulanarak siren bitimi ile bina tahliye planına uygun olarak tahliye gerçekleştirildi. Okulumuz personelleri ve öğrencilerine afet farkındalığı oluşturuldu.

Mrt

ÇEDES projesi Mart ayı "Vatanseverlik" konusu  kapsamında pano hazırlandı.

Mrt

ÇEDES projesi kapsamında Hoşgeldin Ramazan yazısı okul giriş kolidorumuza asıldı. Askıda ibadet köşesi ile öğrenciler Ramazan ayının güzelliklerini yaşamaya teşvik edildi.

Mrt

Şubat ayında,Çedes projesi kapsamında öğrenciler eğitim gördükleri atölyeleri sabırla temizleyip, düzenledi.

Mrt

Okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Kahvaltı Programı düzenlendi.

Ock

Mehmet Cadıl Sağlıklı  Hayat Merkezi görevlilerinden Diyetisyen Serap GÜNEŞ tarafından Obezite ve Sağlıklı Beslenme hakkında , Dr. Şeymanur AKSOY ŞAHAN tarafından Verem Haftası nedeniyle verem hastalığı ile ilgili bilgilendirme semineri verilmiştir. Kendilerine okul idaresi adına teşekkür ederiz.

Ock

Bakanlığımız 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem etkinlikleri kapsamında okulumuz son haftasında öğreniclerimiz kadar öğretmenlerimiz de eğlendi. Öğretmenlerimize güzel etkinlikleri için teşekkür ederiz.