Bucak Mesleki Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 0 248 325 62 55
WEB https://bucakmem.meb.k12.tr
Adres : SANAYİ MAH. 2930 SK. NO 16 BUCAK / BURDUR
VİZYON : Vizyonumuz Kalite bilincine haiz; Nitelikli ve iyi iş gücünü Türk ekonomisi ve sanayisine kazandırmak, Meslek eğitim kurumları içerisinde önder ve örnek eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Misyonumuz Mesleki eğitim kurumlarının ülke ve dünya çapında bir kalite seviyesine ulaşması için, Kararlılığa, dürüstlüğe, sorumluluğa, güvene, hoşgörüye, başkalarına saygı göstermeye dayalı karşılıklı işbirliği içinde nitelikli, bilgili bir gençlik meydana getirmek.
BAŞARILAR : 2013 Yılında il genelinde yapılan kulüpler VOLEYBOL il birinciliği, 2013 Yılında il genelinde yapılan kulüpler FOLKLÖR il birinciliği, 2013 Yılında yapılan bilek güreşi şampiyonasında BİLEK GÜREŞİ bölge dördüncülüğü,

Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Burdur Antalya Karayolu üzerindedir, Yeni Bucak Devlet Hastanesi ile karşı karşıyadır. Şehir içi dolmuşları ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Yeni Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri Binası
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine 2 Km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : 2015 yılında "Tasarlıyorum, Çiziyorum, Öğreniyorum" - 2017 yılında "7/24 Yolda Yardım" - 2017 yılında "CNC Makinelerin Bakım ve Onarımının Öğrenilmesi" 2018 yılında "Asansör Bakım ve onarım stajı"