Ayşe YILDIRAN - Kurum Müdürü

Meslek hayatına Sağlık Meslek Lisesini bitirerek Ebe Hemşire olarak başladı. Bir yıl sonra Selçuk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunu Yüksek Ebelik bölümünü kazanarak Konya/ Akören´e atandı. Okulu bitirdikten sonra ebe olarak çalışmaya devam etti. 2001 yılında Kayseri İbrahim Yüzbaşıoğlu Sağlık Eğitim Enstitüsünü kazanarak Kayseriye taşındı, 2003 yılında okulunu bitirdikten sonra Afyon/Sultadağı Dr. Halil İbrahim Özsoy Sağlık Meslek Lisesine Öğretmen olarak atandı. 2005-2008 yıllarında Belçika´da yaşadı. 2010 yılında Bucak Sağlık Meslek Lisesine atandı. 2017 yılında Necati Topay MTAL Müdür yardımcısı olarak atandı, 2019 yılında Oğuzhan MTAL Müdür Vekili olarak görevlendirildi. 2020 yılında Bucak Mesleki Eğitim Merkezine müdür olarak atandı, halen bu görevine devam etmektedir. 2010 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri fakültesinde 3+1 tamamlama yaptı ve aynı yıl Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinden Lisans Kamu Yönetimini bitirdi.